За нас

Обзавеждането на банята е много важна и отговорна задача. Хубаво е да имаме много и различни идеи, за да постигнем един уникален резултат. В нашият онлайн каталог може да разгледате разнообразните ни предложения за мебели за баня, плочки, мивки, осветление, аксесоари за баня и много други. Ако сте решили да промените интериора на Вашето помещение, значи сте на правилното място.

В онлайн каталога ни може да намерите всичко за обзавеждането на банята, от плочките и фризовете, до мебелите за баня, аксесоарите, осветлението, сифоните, душ кабините и всичко необходимо за цялостната й промяна и завършеност. Преобразете дома или офиса си сега, качеството е гарантирано.

Bathroom.bg е каталогът, в който може да се види изобилие от плочки за кухня, баня, офис, облицовъчни гранитогреси, стъклокерамични мозайки, полирани и матирани плочи за дома. Можете да разгледате също нашите предложения от известни европейски производители на проточни бойлери, подовите лентови сифони, хидромасажни панели, вани и други. Не се колебайте нито за миг, пишете ни на посеченият e-mail и разберете повече за артикулите, които Ви интересуват.

Ако сте любител и ценител на индивидуалността, можете да разгледате нашите предложения за душ кабини по поръчка. Изработваме ги изцяло по Ваши размери. Не забравяйте, че всяка баня носи отпечатъка на собственика си. Променете облика на Вашата баня, с нова и дизайнерска душ кабина по поръчков модел.

Внесете комфорт и уют във всяка едно кътче от дома си. Обзаведете със стил и лукс Вашият офис, направете го едно приятно място за работа както за Вас, така и за околните. Създайте си тази атмосфера, в която ще се чувствате най-пълноценни. Работата и живота в една уютна и комфортна обстановка са много важни фактори за всеки. Bathroom.bg – Вашият наръчник за цялостна промяна на всяко едно помещение.