Осветление за баня

Осветление за баня

Каква е една баня без подходящото осветление? Ние Ви предлагаме широк асортимент от стилно осветление за баня, осигуряващи достатъчно светлина и комфорт, покриващи Вашите изисквания! Нашите продукти, осветление за баня, са изработени от висококачествен материал, подходящ за сухи и влажни помещения. Различните видове осветителни тела отговарят на всички изисквания за безопасност! Разнообразието от размери, дизайн и индивидуални характеристики спомагат за задоволяването дори на най-малките Ви потребности! Тук, можете да откриете лесно решение за енергоспестяване чрез предлаганото LED осветление за баня със стилен външен вид, трайност и безопасност!

Сифони

Сифони

Изборът на сифони се обуславя от индивидуалните характеристики на помещенията и тяхното предназначение. Те са от основно значение за правилното функциониране на цялостната канализация. Ние Ви предлагаме богат избор на сифони, изработени от неръждаема стомана, предотвратяващи всички неприятни миризми. Вземете най-добрите решения за Вашата мивка или под в банята сред нашите разнообразни модели сифони, покриващи всякакви изисквания за издръжливост и качество!

Подови лентови сифони

Подови лентови сифони

Подови лентови сифони за баня са основен компонент в изграждането на Вашата баня. В онлайн каталогът ни лесно ще се докоснете до подови лентови сифони с висок стандарт, система против неприятните миризми и не на последно място – интересни и стилни предложения. Висококачествените материали, от които са изработени нашите подови лентови сифони, гарантират комфорта и удобството във Вашата баня!

Структури за вграждане

Структури за вграждане

Изискванията за модерна и съвременна баня налагат ползването на структури за вграждане – казанчета, оформящи цялостния вид на Вашата баня. Ние ви предлагаме богат асортимент от структури за вграждане, вписващи се отлично във Вашия интериор. За удобството на всеки един клиент, в bathroom.bg ще откриете и активатори/бутони, допълващи перфектно високия ни клас структури за вграждане.

Огледала за баня

Огледала за баня

Ако има нещо, което изцяло ще предаде завършен вид на Вашата баня, то това е огледалото. Ние предлагаме богата колекция от огледала, включващи огледала за баня с LED осветление, огледала за баня с Touch Screen, огледала за баня с полица, кристални огледала за баня, козметични огледала за баня и други. Създайте илюзията за по-голямо пространство със стратегическо разположени огледала за баня или изберете по-практичен продукт, който да допринесе за приятната атмосфера във Вашата баня.

Проточни бойлери

Проточни бойлери

Съвременните тенденции позволяват монтирането на проточни бойлери във банята! Те са перфектното решение за непрекъсната топла вода вкъщи. Нашите проточни бойлери са с доказано качество и гаранция от 24 месеца. В bathroom.bg ще имате възможност да видите различни модели проточни бойлери на световноизвестни производители от Германия с характеристики, които да задоволят всяка една нужда.

Хидромасажни панели

Хидромасажни панели

Ако искате да се насладите на релаксиращ воден масаж по време на къпане, то Вашето решение са нашите хидромасажни панели с гарантирано високо качество. Модерната визия на съвременната баня включва нашумялите хидромасажни панели, които ще осигурят Вашия пълен релакс. Ние, bathroom.bg,  предлагаме широка гама от хидромасажни панели с различна форма, характеристики и дизайн, които ще задоволят и най-взискателните изисквания.

Смесители за кухня

Смесители за кухня

Изборът на смесители за кухня е от голямо значение, поради многократната им дневна употреба. Ето защо, нашият онлайн каталог Ви предлага висококачествени смесители за кухня, отговарящи на всички изисквания за качество и отличен външен вид! Ние ви предоставяме голямо разнообразие от продукти, подходящи за всеки!<br />Добавете финалната щриха със стилните смесители за кухня и превърнете помещението в най-предпочитаното, от Вас, място!

Душ кабини

Душ кабини

Открай време, едни от най-търсените продукти за баня са именно нашумелите душ кабини. Ние ви предлагаме богат избор на душ кабини, вариращи от класически семпъл дизайн кабини до такива с най-висок клас характеристики. Нашите душ кабини са с гарантирано качество, произведени от световно известни португалски, испански, македонски марки и други. Bathroom.bg предлага и допълнителни аксесоари за душ кабини, които лесно ще откриете.

Душ кабини по поръчка

Душ кабини по поръчка

Ако търсите индивидуалност във Вашата баня, респективно за душ кабини, то лесно може да постигнете желаните резултати с нашите душ кабини по поръчка. Ние ви предлагаме производство на душ кабини по поръчка от акрил и душ кабини по поръчка от закалено стъкло. Всички душ кабини по поръчка се изработват в различни размери, които да отговорят на Вашите взискателни изисквания за пространството във банята Ви.

Сауни

Сауни

Сауната е тип суха баня, която разчита на сухата топлина за премахавнето на токсините от тялото. Утвърдила се като като метод за алтернативно лечение и профилактика, всички сауни са перфектното решение за перфектното СПА изживяване. Нашите сауни са изработени от висококачествено дърво, което да Ви осигури спокойствие! Bathroom.bg Ви предлага асортимент от луксозни сауни с отлични характеристики, с които лесно може да превърнете желаното помещение в истински SPA център!

Вани

Вани

Най-лесният начин за домашен релакс е чрез, неизлизащите от мода, вани! Ваната е мястото, на което можете напълно да отпуснете сетивата си или да запълнете свободното си време по най-приятния начин!Bathroom.bg е най-точното място, в което може да изберете от подбраната ни колекция вани, отличаващи се с най-високо качество и съвършен дизайн. Всички вани са изработени от акрил или метал във форма, подходяща за всяко помещение!

Мивки за кухня

Мивки за кухня

Мивката е важна част от всяка кухня! Поради ежедневната й употреба, Вашата мивка за кухня трябва да бъде подбрана прецизно. Нашият онлайн каталог предлага само и единствено мивки за кухня с отличаващ се елегантен дизайн и изящна изработка мивки за кухня в модерен стил или мивки за кухня в класически вариант! <br /><br />

Смесители за баня

Смесители за баня

Основен елемент в банята са познатите на всички - смесители за баня! Поради ежедневната им употреба, те трябва да бъдат подбирани внимателно, съобразявайки се не само с подходящия дизайн, но и функционалност и основни характеристики. Всички смесители за баня, с които нашият онлайн каталог разполага, са олицетворение на изящество! Тук се откриете смесители за баня, смесители за биде, смесители за душ, смесители за вана/душ, термостатични смесители, душ колони, душ гранитури и други. Представените модели са носители на едни от последните иновации в сферата - функция за "заключване" на температурата до 38°C или 40°C градуса, ColdBody-технология, която не позволява нагряване на тялото на смесителя, SoftTurn - за плавно движение на ръкохватката, AirPower - за икономия на вода чрез смесване на водата с въздух, Evershine - за запазване на добрия външен вид на смесителя за по-дълго и лесно отстраняване на котления камък и много други. Правилният избор на смесители за баня може да преобрази изцяло пространството и да го превърне в истински спа център в домашни условия.<br />Разгледайте многообразието от модели смесители за баня в bathroom.bg и почерпете вдъхновение за предстоящия Ви ремонт!

Санитарен фаянс

Санитарен фаянс

Санитарен фаянс – неизменна част във всяка баня! Под санитарен фаянс се подразбират: всеки моноблок, всяка керамична мивка, конзолни и стоящи тоалетни чинии. Ние Ви предлагаме богат асортимент от висококачествени продукти, включени към серията Санитарен фаянс, които гарантират за издръжливост и запазване на качествата си!

Стъклокерамични мозайки

Стъклокерамични мозайки

Върнете се назад във времето, сред минали цивилизации, чрез богатата гама от стъклокерамични мозайки, които носят духа на аристократизма. Ние предлагаме и богат избор от мозайки, наподобяващи тухла и дърво. Лесно се открояват висококачествените стъклокерамични мозайки, направени от естествен камък. Нашите стъклокерамични мозайки са чудесен избор за последния щрих от завършването на помещението Ви!

  • 1
  • 2
Показвай: