Дизайнерските мивки в банята

Дизайнерските мивки в банята

Мислите ли, че да намерите мивка за вашата баня е лесно? В такъв случай, Вие сте от хората, които не обръщат внимание на детайлите и не обичат да акцентират. Или пък не? А може би сте един фантастичен дизайнер, който си търси подходящата мивка... тази от мечтите си. В днешно време, на пазара, ще откриете стотици модели умивалници, които ще грабнат вниманието Ви от първия поглед. Елегантни, минималистични дизайни, които са направени от бяла или черна керамика, без съмнение, са особено предпочитани. Също така мивката с органични или извити форми и линии не са по-малко популярни. Някои от тях напомнят течащ водопад, други изглеждат, по-скоро, като огромна купа или чиния. В зависимост от вашия вкус и декор можете да откриете подходящия дизайн за себе си. Мивките ''дърво'' са също доста популярни. Там имате възможността да избирате между различни модели и нюанси. Дървото ще даде допълнителна оптична топлина на вашата баня и ще осигури подходяща доза комфорт.
Мивките от мрамор и камък остават вечни, разбира се, и са все още в голямо търсене, особено когато става дума за изискан дизайн.
Ако все още търсите дизайнерската мивка, никога не забравяйте стъклото. Този материал, за цял век, успя да завладее човечеството. Благодарение на своята прозрачност и финес, стъклените мивки могат да докоснат всяко Ваше сетиво с такава лекота! В днешно време, човек борави със стъклото толкова добре, че има много методи, с които материалът се произвежда доста здрав. Дори и в различни цветове, стъклото е перфектен избор за вашата мивка. Бихте могли да направите дори мивка с вграден аквариум. А чували ли сте за мивки с вградено LED осветление? Това е най-новата тенденция в обзавеждането на банята! Придайте модерна визия и бъдете в крак с модата, същевременно!
Дори и незначително за някои, умивалникът е много важна част от банята! Използван ежедневно, той трябва да бъде внимателно подбран и стилно съчетан с останалите детайли на помещението! Бъдете дръзки и рискувайте, за да превърнете мечтите си в реалност!

 

0

16 юни 2017

Още новини